Tort amerykański
Jest to przepis, który znalazłam specjalnej w szufladzie na przepisy kulinarne mojej babci Jadwigi. Szuflada ta przyjechała do Wrocławia ze Lwowa. Babcia często korzystała z tych zapisków. Nie przypominam sobie jednak abym kiedykolwiek jadła ten tort. Przepis na niego jest intrygujący i chętnie dowiem się od odważnego/odważniej jak tort się udał. Podaję tak jak zapisała babcia.
Składniki i wykonanie: ½ funta migdałów w łupce zemleć, ½ funta cukru i 8 całych jaj ucierać w misce godzinę. Następnie upiec. Po upieczeniu najlepiej w następny dzień, tort przekroić na dwie połowy i przełożyć masą orzechową. Na masę bierze się jednakową ilość orzechów i cukru np., po 20 dkg i przyrządza się albo surową, albo gotowaną. Na surową masę potrzeba jaj i zapachu wanilii lub cytryny. Na gotowaną sok i skórka z cytryny.
marzec 1st, 2012 at 00:33
Przepis calkiem prosty tylko chyba nie dam rady ucierac przez godzine!!!
A moze poprosic meza?
marzec 1st, 2012 at 07:35
Pomysł z mężem bardzo dobry. Przepis pochodzi z czasów, gdy gospodynie miały pomoce domowe i nie było mikserów
marzec 8th, 2012 at 07:46
A blog like yours should be earning much money from adsense.
forex trading
marzec 8th, 2012 at 13:21
Thank you for your comment but I don’t know what is „adsense”
marzec 19th, 2012 at 06:18
I don’t get it
Ahighbloodpressurediet.com
marzec 21st, 2012 at 16:42
Great read! Thanks!
marzec 21st, 2012 at 19:37
You are welcome!
marzec 22nd, 2012 at 01:53
Thanks for this post. I don’t know a large number of links to forums but my friends seem to be able to spend a lot of time on them that’s for sure.
http://www.smallbusinessplansoftware.net/
marzec 25th, 2012 at 08:33
shalom, notable blog on blubbery loss. said helped.
marzec 25th, 2012 at 11:50
Thank you
marzec 25th, 2012 at 10:31
I found your website perfect for my needs. It helped me, and I’ll certainly install what you recommend. You have something good going here, keep it up!
My website is about Back Pain Relief.
marzec 25th, 2012 at 11:51
I promise to visit your site.
marzec 28th, 2012 at 05:00
Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Appreciate it!
marzec 28th, 2012 at 07:00
Whad do you mean exactly saying a litlle more? about a cake?
marzec 29th, 2012 at 06:16
I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I¡¯ll try and check back more often. How often do you update your site?
marzec 29th, 2012 at 08:53
I want to do it every day but sometimes it is not easy. Thank you for visiting my site.
kwiecień 3rd, 2012 at 17:22
Thank you, I have recently been looking for facts about this question for a while and yours is the best I have found so far.
bestdigitalcamerasreview.net
kwiecień 18th, 2012 at 07:46
Yoy are welcome
kwiecień 22nd, 2012 at 18:28
I don’t think so.